Esquema per temes

 • GRADUACIÓ CICLES FORMATIUS I BATXILLERAT 31 DE MAIG

  Demà dijous 31 de maig celebrem la graduació de 2n FPB, i cicles mitjà i superior d'electrònica, electromedicina i administratiu, així com del 2n de batxillerat científic i humanístic.

  L'esdeveniment tindrà lloc al saló d'actes de l'edifici multiusos de Llíria a partir de les 18.00 hores.

  Enhorabona a tota la promoció 2018 de l'IES Laurona.

 • OLIMPÍADA MATEMÀTICA FASE PROVINCIAL

  Ens complau comunicar que l'alumne Jordi Herrero Martínez, de 2n ESO A, ha aconseguit la segona posició en la fase provincial de l'Olimpíada Matemàtica celebrada a Cullera. Així doncs, Jordi està seleccionat per participar en la fase autonòmica que tindrà lloc properament a Viver.

  ¡ENHORABONA JORDI!

  • PREMI EXTRAORDINARI FORMACIÓ PROFESIONAL 2016-2017

   L'alumna Tania Oñate Atienza ha obtingut el premi extraordinari de Formació Profesional 2016-2017 del Cicle de grau mitjà d'Administració i Gestió.

   ENHORABONA!!!

   • PREMIS EXTRAORDINARIS D'ESO 2016-2017

    Ens complau comunicar-vos que dues alumnes de l'IES Laurona han sigut guardonades amb el premi extraordinari de l'ESO 2016-2017.

    Enhorabona a Elena Markovic Prokic i a Lucía Garrido Máñez.

    • ALUMNE GUANYADOR CERTAMEN RES ET VERBA LATINA

     • ACTE D'HOMENATGE A L'AJUNTAMENT DE LLÍRIA

      El passat dissabte dia 16 de juny a les 12.00 va tenir lloc, al saló de plens de l'Ajuntament de Llíria, un acte de reconeixement per part de la regidoria d'educació a alumnat de l'IES Laurona per dos motius:

      Per una banda, es va homenatjar la primera promoció d'Electromedicina del nostre centre, els seus 7 alumnes i el professorat del mateix; d'altra banda, els germans Rubén i Sergio Sancho, antics alumnes de l'IES Laurona, van veure reconeguts els seus brillantíssims expedients acadèmics a la universitat.

      ¡Enhorabona a tots!

      Per accedir a la galeria d'imatges cliqueu ací

      • GRADUACIÓ 4TS ESO 2018

       Demà dimecres dia 20 de juny, a partir de les 18.00, es celebraran al Saló d'Actes de l'Edifici Multiusos de Llíria les graduacions de l'alumnat de 4t ESO de l'IES Laurona.

       • Tema 8